Архиве категорија: Политика

СНС организовала дружење на Брестовачком језеру

Градски одбор СНС Лесковац и Општински одбор СНС Бојник, организовали су дружење са члановима и симпатизерима на Брестовачком језеру, у близини Бојника. Скуп је, најпре поздравио Небојша Ненадовић, Председник општине Бојник, а потом се присутнима обратио и Градоначелник Лесковца и Председник Градског одбора СНС Лесковац,  др Горан Цветановић.

Цветановић је, поздрављајући окупљене, позвао све Пусторечане да присуствују отварању Роштиљијаде у Понедељак, коју ће отворити Председник Србије, Александар Вучић.

Пусторечани су увек били добри домаћини, добри пријатељи и зато увек заслужују уважавање и поштовање, а и на изборима грађани су показали да поштују оно што Српска Напредна Странка ради.

Драго ми је да се, данас, дружимо, на овако лепом месту, и упознајемо лепоте Јабланичког округа, а сигуран сам да су многи од вас први пут овде. Прелеп поглед и амбијент, нешто је што ће сигурно да оплемени ваш данашњи дан.

Највећа снага наше странке су људи, окупљени око исте жеље да Србија иде напред, да буде модерна и савремена. Ми се залажемо за све људе, различитих профила и трудимо се да им у овом летњем периоду улепшамо свакодневницу и да им на тај начин изразимо захвалност што су ту уз нас и што препознају праве вредности 
– казао је Горан Цветановић, Градоначелник Лесковца и Председник Градског одбора СНС Лесковац

74 % за Вучића

У општини Бојник, од укупно уписаних 8.867 бирача, на изборе је изашло 58,54%. Према подацима изборног штаба Српске Напредне Странке за Вучића је гласало 74% оних који су изашли на изборе, рекао је један од повереника Српске Напредне Странке за Бојник, Небојша Ненадовић.

Пре свега желим да се захвалим грађанима општине Бојник, који су на неки начин испоштовали нашу поруку, жељу, вољу и наш рад на терену са 74% подршке за Александра Вучића. Мислим да је то заједнички рад пре свега премијера и општинског руководства, да смо на правом и добром путу и да ће бити боље за све грађане, не само општине Бојник, него целе Србије.

Грађанима општине Бојник могу да поручим да поверење које су стекли у општинску власт негују и поштују, јер ми смо ту, не желимо да лажемо грађане, поштоваћемо их на сваком месту и сваком плану и пројкту који будемо реализовали, а лично мислим да ће премијер односно будући Председник Србије обратити пажњу и на Бојник, јер смо својим радом и ангажовањем на терену показали за кога смо и колико смо битни у целој овој причи„.

Одржана конститутивна седница Скупштине општине Бојник

 

Ново руководство локалне самоуправе изабрано је на конститутивној седници скупштине одржаној првог јуна у Бојнику. Том приликом је, убедљивом већином гласова, господин Небојша Ненадовић изабран за новог Председника општине Бојник.

Досадашњи председник, господин Иван Стојановић, обављаће функцију заменика Председника општине.

Господин Дејан Стојановић изабран је за Председника Скупштине општине Бојник, а Драган Стојановић за заменика Председника Скупштине.

Јелена Јанковић обављаће функцију секретара Скупштине општине.

Небојша Ненадовић је нагласио да ће приоритет рада новог руководства локалне самоуправе бити стварање економских и социјалних услова за развој Бојника са акцентом на пољопривреди и инфраструктури.

На предлог новоизабраног председника општине чланови општинског већа су:

Стојан Видановић,
Дејан Јовановски,
Дејан Арсић,
Дејан Миљковић,
Драган Стојановић,
Милун Стојановић,
Предраг Ђорђевић

Ако немате приступ YouTube порталу, погледајте видео ОВДЕ

За лепши и чистији Бојник

Господин Небојша Ненадовић, предводио је активисте СНС-а из Бојника у акцији уклањања изборних плаката који су залепљени у току предизборне кампање на територији Општине Бојник, чиме су, још једном, показали одговорност и жељу да Бојник буде лепши и чистији.

Ако немате приступ YouTube порталу, погледајте видео ОВДЕ

“ У фокусу – Небојша Ненадовић “ – ТВ 4С

Након убедљиве победе на локалним изборима у општини Бојник, Заменик Председника Скупштине Општине Бојник, господин Небојша Ненадовић, гостовао је на телевизији 4С у емисији „У фокусу“. Овде можете погледати снимак поменуте емисије телевизије 4С.

Ако немате приступ YouTube сајту, погледајте видео ОВДЕ

Први резултати гласања на локалним изборима

Према првим, преелиминарним и незваничним, подацима општинске изборне комисије, резултати гласања на локалним изборима у Бојнику су следећи:

 1. “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ“
  44,01% ………………… 16 одборничких мандата

 2. “НОВИ ЉУДИ ЗА НОВИ БОЈНИК –
  ЈОВИЦА НИКОЛИЋ“

  4,94% ……………………. 0 одборничких мандата

 3. “СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА
  СРБИЈЕ (СПС) – ИВИЦА ДАЧИЋ“
  9,70% ……………………. 3 одборничка мандата

 4. “СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА –
  ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ“
  2,33%
  ……………………. 0 одборничких мандата

 5. “ПАРТИЈА УЈЕДИЊЕНИХ ПЕНЗИОНЕРА
  СРБИЈЕ – МИЛАН КРКОБАБИЋ“
  1,72% …………………….  0 одборничких мандата

 6. “СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА СТРАНКА –
  ДР ПРЕДРАГ ЈОВАНОВИЋ“
  3,85% ……………………. 0 одборничких мандата

 7. “ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА“
  3,43% ……………………. 0 одборничких мандата

 8. “ДВЕРИ ЗА БОЈНИК –
  ГОРАН ДИМИТРИЈЕВИЋ“
  0,50% ……………………. 0 одборничких мандата

 9. “ПОКРЕТ ЗА ПРОМЕНЕ – 
  НЕБОЈША РАДОЊИЋ“
  7,22% ……………………. 2 одборничка мандата

 10. “МИЛОМИР ЉУБИЋ – СЛОЖНО“
  18,86% ………………….. 6 одборничка мандата