Архиве категорија: Спорт

Жућа заиграо за „Пусту Реку“

К.К. „Пуста река“ из Бојника забележио победу 03.12.2017.  у сусрету са К.К. „Власотинце“ резултатом 96:75 поена.

Без обзира на четворогодишње одсуство са терена, две недеље су биле довољне да  легендарни Слободан Митић Жућа заблиста у тиму „Пуста река“ из Бојника, и да пресудни допринос овој победи. Легендарни Жућа  је прихватио, без обзира на својих 49 година, да до краја сезоне игра за „Пусту реку“ , којој је ова сезона јако лоша. Да је његово ангажовање прави потез показују боља игра тима, који га је спонтано прихватио за вођу и прва победа над „Власотинцем“ резултатом 96:75 поена. На овој утакмици Жућа је заблистао убацивши 6 тројки, за 23 минута игрe 38 поена, од тога 21 узастопно, па је партија коју је пружио обележила утакмицу 8. кола Друге регионалне лиге Исток између Пусте Реке и Власотинца.

Ова победа је „Пустој Реци“ омогућила да се одвоји са дна табеле, сада су на 7-мом месту.

Пре две недеље је дошао у клуб и такорећи игра без тренинга. Дође једном недељно у Бојник и одигра, како одигра. Изванредно се уклопио. Он је легенда лесковачке и српске кошарке и воли да буде вођа на терену. У почетку није хтео да се намеће, али онда су га прихватили и сада је прави вођа. Шта он каже – то је закон – кажу у клубу.

Одбојкашице нижу победе

У Четвртак 30.11.2017. године, у спортској хали у Бојнику, је одиграна, одложена, утакмица 5-ог кола Међурегионалне лиге Лесковац између Ж.О.К. „Пуста Река“ Бојник и Ж.О.К. „Топличанин“ Прокупље. Одбојкашице „Пусте Реке“ победиле су Прокупчанке са 3:1.

Ово је друга, у низу, победа Бојничанки. У предходном колу победиле су тим „БСК“ из Бујановца са истим резултатом и сада се налазе на петом месту табеле овог ранга такмичења.

Ж.О.К „Пуста Река“ Бојник је, извесно време, био без тренера. Од недавно, по доласку новог тренера, уследили су чести тренинзи и упоран рад на побољшању квалитета игре и форми играчица, што је, очигледно, дало резултате и одразило се на резултате и пласман на табели.

Оно што радује навијаче „Пусте Реке“ је, изузетна борбеност и залагање играчица на терену, што обећава добре резултате и побољшање пласмана на табели.

Одбојкашице са новим тренером

После краће паузе Ж.О.К. „Пуста Река“ из Бојника је поново на терену.  У Недељу, у спортској хали у Бојнику, је одиграна  утакмица 2-ог кола  Међурегионалне лиге Лесковац између Ж.О.К. „Пуста Река“ Бојник и Ж.О.К. „Топличанин“ Прокупље.  Резултат је 0:3 за Прокупчанке.

Ж.О.К  „Пуста Река“ Бојник  је, извесно време, био без тренера и ово им је тек први наступ са новим тренером, тако да  пораз од тима, који се налази на врху табеле, у овом рангу такмичења, није довољан показатељ способности и форме ових девојака.

Оно што радује навијаче „Пусте Реке“ је, изузетна борбеност и залагање играчица на терену, што обећава добре резултате и побољшање пласмана на табели.

Кошарка 4. коло

У  спортској хали у Бојнику , у Суботу,  одиграна  је  кошаркашка утакмица 4-тог кола Друге Регионалне лиге Исток између К.К. „Пуста Река“ из Бојника и К.К. „Fair play“  из Ниша.

Нишлије су  у меч ушли као велики фаворити и победили резултатом 68:96, тако да сада деле 1-во место на табели са 8 бодова, док је  К.К. „Пуста Река“ на крају табеле са К.К. „Власотинце“ и 4 бода. У следећем колу К.К. „Пуста Река“ игра са  К.К  „Хајдук Вељко“ из Неготина.

Победио Ф.К. „Пуста Река“ Бојник

У Суботу, 04.11.2011. године, у Бојнику је одиграна, првенствена, фудбалска, утакмица Фудбалске Зоне – Југ, између Ф.К. „Пуста Река“ из Бојника и Ф.К. „Небески Анђели“ из Врања.

Гостујући фудбалери, који су сматрани фаворитима, повели су са 1:0, голом Ненада Јовановића, у 21. минуту игре.

После примљеног гола, фудбалери Ф.К. „Пуста Река“ из Бојника су консолидовали своје редове и подигли ниво игре. Добра игра у одбрани и добро организовани напади, дали су резултате. Голом Стефана Петровића, у 36. минуту, „Пуста Река“ је изједначила резултат на 1:1 и са тим резултатом се отишло на паузу.

У другом полувремену, „Небески Анђели“ нису имали решење за добру игру момака из Бојника. У 64. минуту игре, Никола Илић постиже погодак за вођство Ф.К. „Пуста Река“ резултатом 2:1, што је и коначан резултат утакмице.