Бојник може да се нада бољој економској будућности

Директор Канцеларије за КиМ и потпредседник Српске Напредне Странке, Марко Ђурић, данас је први пут посетио општину Бојник , где је разговарао са Председником општине, Небојшом Ненадовићем и општинским руководством. Састанку су присуствовали Зоран Милојевић, члан ИО СНС-а и градоначелник Лесковца, Горан Цветановић.

Овај део наше земље је од стратешког значаја и то је моје лично уверење на основу посла којим се бавим везано за Косово и Метохију али и на основу ширег сагледавања положаја наше земље. Верујте да не прође седница Владе Републике Србије а да на њој не буде речи о томе, на који начин да се економска ситуација на југу централне Србије поправи и наравно то подразумева Бојник, Лебане и Медвеђу. Стварањем повољног инвестиционог амбијента, стварањем и јачањем инфраструктуре у овом крају, уз једно домаћинско газдовање и Бојник може да се нада бољој економској будућности“ – рекао је Ђурић.

Општина Бојник је у преговорима са инвеститорима из Италије и Немачке, а наредне недеље биће одржан састанак са државним секретаром.

У преговорима смо са инвеститорима из Италије и Немачке, једни се баве производњом пасте а други производњом славина, добили смо позив од државног секретара и разговори на ту тему биће настављени у току наредне недеље“ – рекао је Небојша Ненадовић, Председник општине Бојник.