74 % за Вучића

У општини Бојник, од укупно уписаних 8.867 бирача, на изборе је изашло 58,54%. Према подацима изборног штаба Српске Напредне Странке за Вучића је гласало 74% оних који су изашли на изборе, рекао је један од повереника Српске Напредне Странке за Бојник, Небојша Ненадовић.

Пре свега желим да се захвалим грађанима општине Бојник, који су на неки начин испоштовали нашу поруку, жељу, вољу и наш рад на терену са 74% подршке за Александра Вучића. Мислим да је то заједнички рад пре свега премијера и општинског руководства, да смо на правом и добром путу и да ће бити боље за све грађане, не само општине Бојник, него целе Србије.

Грађанима општине Бојник могу да поручим да поверење које су стекли у општинску власт негују и поштују, јер ми смо ту, не желимо да лажемо грађане, поштоваћемо их на сваком месту и сваком плану и пројкту који будемо реализовали, а лично мислим да ће премијер односно будући Председник Србије обратити пажњу и на Бојник, јер смо својим радом и ангажовањем на терену показали за кога смо и колико смо битни у целој овој причи„.