Донација Центру за социјални рад

Центру за социјални рад општине Бојник, организација  „Малтешки Први Ред“ доделила је донацију вредну 10.680 евра, или укупне тежине 6735кг .  Роба је превежена и ускладиштена у магацину пекаре Бојник и ова служба је организовала, свакодневну, расподелу, која је започета 09.01.2012. године и трајаће до краја месеца.

Хуманитарна помоћ се састоји од канцеларијског материјала, школског прибора, дечијих играчака и гардеробе, хране, постељине, украсних ствари…

Расподела помоћи се врши по жељи донатора и то за потребе предузећа и јавних установа на територији општине Бојник, попут дечјег вртића, основне школе, центра за социјални рад, дома здравља, туристичке организације, ватрогасне службе, полицијске станице…

Расподелом ће бити обухваћена и одређена групација корисника социјалне заштите, деца и одрасли са инвалидитетом, самохране мајке и сл.

Председник Општине, Небојша Ненадовић се, овом приликом, захвалио , у име општине Бојник, организацији  „Малтешки Први Ред“ за додељену донацију, са жељом и надом да ће успостављена сарадњабити настављена и убудуће.