СНС организовала дружење на Брестовачком језеру

Градски одбор СНС Лесковац и Општински одбор СНС Бојник, организовали су дружење са члановима и симпатизерима на Брестовачком језеру, у близини Бојника. Скуп је, најпре поздравио Небојша Ненадовић, Председник општине Бојник, а потом се присутнима обратио и Градоначелник Лесковца и Председник Градског одбора СНС Лесковац,  др Горан Цветановић.

Цветановић је, поздрављајући окупљене, позвао све Пусторечане да присуствују отварању Роштиљијаде у Понедељак, коју ће отворити Председник Србије, Александар Вучић.

Пусторечани су увек били добри домаћини, добри пријатељи и зато увек заслужују уважавање и поштовање, а и на изборима грађани су показали да поштују оно што Српска Напредна Странка ради.

Драго ми је да се, данас, дружимо, на овако лепом месту, и упознајемо лепоте Јабланичког округа, а сигуран сам да су многи од вас први пут овде. Прелеп поглед и амбијент, нешто је што ће сигурно да оплемени ваш данашњи дан.

Највећа снага наше странке су људи, окупљени око исте жеље да Србија иде напред, да буде модерна и савремена. Ми се залажемо за све људе, различитих профила и трудимо се да им у овом летњем периоду улепшамо свакодневницу и да им на тај начин изразимо захвалност што су ту уз нас и што препознају праве вредности 
– казао је Горан Цветановић, Градоначелник Лесковца и Председник Градског одбора СНС Лесковац