Новогодишње честитке руководства општине

Поводом Новогодишњих и Божићних празника, Председник општине Бојник, господин Небојша Ненадовић и Председник Скупштине општине Бојник, господин Дејан Стојановић, честитали су предстојеће празнике житељима општине Бојник, пожелевши им пуно здравља, личну и породичну срећу и много успеха и задовољства на личном и пословном плану.

Осврћући се на протеклу годину, Председник општине Бојник, господин Небојша Ненадовић, истакао је да је 2017. година била успешна за општину Бојник и да је остварење буџета било на задовољавајућем нивоу, а да очекује  да у 2018. години бољитак, за све грађане Бојника,  буде виднији.

Посебно задовољство, мени, као Председнику општине, представља чињеница да је општина Бојник измирила сва дуговања према свим добављачима са којима је сарађивала у току 2017. године и да у 2018. годину улази без, икаквих дуговања. “ – рекао је први човек општине Бојник.

Председник Скупштине општине Бојник, господин Дејан Стојановић, такође, је честитао, предстојеће, празнике  житељима општине Бојник и осврнуо се на рад локалног Парламента у претходној години.

Можемо, свакако, бити задовољни радом у предходној години.  Одржали смо, укупно 11 седница, од тога 7 у редовном сазиву, 2 су биле по хитном поступку, а 2 су биле свечане седнице. Донет је веома велики број подзаконских аката, који су у надлежности локалне самоуправе, а све је то рађено за добробит грађана наше општине и ради ефикаснијег функционисања локалних институција. Очекујем да у наредној години још боље и ефикасније радимо, јер нас очекују послови који су стратешки за нашу општину. Очекује нас велики број инвестиција  и многи законски оквири, које морамо регулисати, односно ускладити са Републичким институцијама. Очекујем да ће наредна година, свакако, бити  напорнија за рад Скупштине, али смо ми ту за грађане наше општине, да њима створимо боље услове.“ – рекао је господин Стојановић.