Свечано отворен први боксерски клуб у Бојнику

У четвртак 1-ог марта у Спортској хали у Бојнику свечано је отворен Боксерски клуб „Пуста река“ и одржан први трениг. Отварању је присуствовало много званица, а догађај је својим присуством уваличао Председник општине господин Небојша Ненадовић. Како је изјавио, иницијатива за отварање овог клуба је стигла од прослављених боксера који су бранили боје старе Југославије.

Председник клуба Момир Савић је изразио своје изненађење и задовољство бројем полазника, јер се педесетак детета се пријавило у школу бокса. За тренера клуба је ангажован један од најбољих техничара у боксу Бобан Миленковић, бивши боксер „Дубочице“, од кога господин Савић очекује да ће у клубу „избрусити“ велики број талената у боксере и да ће клуб изнедрити шампионе.

Већ у мају месецу ћемо покушати да у Бојнику организујемо прву ревију у боксу, где ће љубитељи бокса са овог простора имати по први пут прилику да уживо виде борбе у рингу.„-каже председник клуба Момир Савић. Такође се захваљује на помоћи локалној самоуправи на челу са господином Ненадовићем и нада даљој сарадњи и подршци око организације ове ревије али и свих других активности клуба.