Почели радови на изградњи саобраћајнице Придворица – Зелетово

Почели су радови на изградњи саобраћајнице Придворица – Зелетово. Радови у дужини од преко 3.000 метара изводе се из центра села у правцу цркве светог арханђела Гаврила и у правцу циглане. Вредност радова је 310.579,54 евра, извођач радова је конзорцијуму  фирми  „Водоградња“  из Пуковца и „Trace PZP“ Врање.

Радове су данас обишли Председник Општине Бојник Небојша Ненадовић и Председник Скупштине Општине Дејан Стојановић са сарадницима.

Пројекат „Изградња приступног пута до култуно верских места у општини Бојник у Србији и општини Земен у Бугарској“ се финансира средствима Европске Уније у оквиру првог позива INTERREG-IPA програма прекограничне сарадње Бугарска-Србија.

Ово је изузетно важна инвестиција за нашу Општину а још важнија за месну заједницу Придворица. Радови би требало да буду завршени до половине јуна.„-каже председник Скупштине Општине Дејан Стојановић.

Општина Бојник је била водећи партнер на пројекту, добила је средства у износу од 374.000 евра док је партнерска Општина из Бугарске Земен добила 200.000 евра.