Ревија бокса у Бојнику

У организацији Боксерског клуба  ,,Пуста Река” у Спортској хали Бојник у суботу је одржана прва ревија бокса. Покровитељ ове боксерске манифестције је општина Бојник.

Ревија бокса у Бојнику одржана је на иницијативу председника  новоформираног  БК,,Пуста река” Момира Савића, са циљем да се промовише овај спорт. Од пре два месеца формиран је клуб и заинтересованост деце је велика. На првој  ревији  бокса у Бојнику учествовали су финалисти југоисточне Србије .

Директор Установе спортска хала „Бојник“ Дејан Станојевић каже да је веома задвољан што се овакве спортске манифестације дешавају у хали, и да им је циљ да децу склоне са улице, као и ону која су везана за компјутере извуку из кућа да се баве спортом.

Мечеве су пратили Братислав Ристић из Прокупља  иначе вицешампион света и Европе, седмоструки првак Југославије, троструки освајач златне рукавице, првак Балкана и учесник на Олимпијским играма у Монтреалу 1976. године  и председник Боксерског савеза југоисточне Србије Нинко Миленковић .

На првенсту југоисточне Србије у боксу виђено је десет мечева.

РЕЗУЛТАТИ: Митровић ( Витез-Ниш) – Стојановић ( Арена- Власотинце) 2:0,Петровић (Дубочица – Лесковац) – Ђорђевић ( Радник – Сурдулица) 2:0,Ранчевски ( Раднички – Ниш) – Костадиновић ( Морава ВХ) 2:0, Јанковић ( Дубочица ) – Томић ( Српска част – Врање) 0:2, Сулејмановић ( Раднички – Ниш ) – Величковић ( Радник ) 2:0,  Миловановић ( Српска част ) – Митић ( Хисар – Лесковац) 0:2, Стевановић ( Српска част ) – Петровић ( Рудар- Алексинац) 2:0 , Јанковић ( Витез) – Вучковић ( Топлица- Прокупље) 2:0 , Цветковић ( Српска част) – Иљазовић ( Топлица ) 2:0.