За двадесетак дана ниче нови мост у Ћуковцу

Председник општине Бојник Небојша Ненадовић  обишао је  радове на изградњи моста у селу Ћуковац.  Вредност радова износи милион и петсто хиљада динара, а извођач  је  5 Д из Врања.

Само у последње три године вршена је санација овог моста 3 до 4 пута, тако да је он представљао један од горућих проблема који се дешавао на територији наше општине, нагласио је Ненадовић.

Овај мост је од изузетног значаја за људе који ту живе. ,,Мислим да ће ово бити на добробит свих грађана који живе овде јер раније није постојао мост, то су била два пропуста, док је сада у току изградња, оно што би се рекло, правог моста ширине 3 метара  и висине 3 метара и ја мислим да више нећемо имати проблема са рушењем овог моста.

Председник општине Бојник рекао је да је плану да се ураде још два моста у наредној години. ,,Можда ћемо један да одрадимо и до краја текуће године, а један наредне. Реч је о месним заједницама Доње и Горње Коњувце. У Горњем Коњувцу је постојао неки мост раније од кога је данас само, можда, темељ остао.

Рок за завршетак радова предвиђен је, у зависности од временских услова, најкасније  за 20 дана.