Потписани уговори о финансирању и суфинансирању спортских клубова и организација

Уговори су уручени за девет клубова и Спортски савез општине Бојник, а у ову сврху из општинског буџета издвојено је око 18 милиона динара.

Како је овом приликом казао саветник за спорт општине Бојник Милош Аранђеловић ова расподела је обављена на основу конкурса који је расписан 5. априла 2019. године.

Спортским клубовима и организацијама уговоре је уручио лично Председник општине Бојник Небојша Ненадовић који је овом приликом казао да се финансирањем и суфинансирањем спортских клубова и организација стварају услови за развој свих спортова пре свега за младе чиме се подтичу здрави стилови живота.

Фудбалском клубу ,,Пуста Река“ на име унапређења фудбала у општини Бојник припала је свота од 5.600.000 динара,Спортски савез општине Бојник добио је исто толику суму, Карате клубу ,,Пуста Река” припало је милион и осамстотина тридесет две хиљаде и осамстотина четрдест два динара, Женски одбојкашки клуб ,,Пуста Река“ добио је 1.800.000 динара, Кошаркашки клуб ,,Пуста Река“ добио је 1.100.000 динара, 450.000 динара добило је Боксерско удружење ,,Пуста Река“ , исто толико средстава додељено је Бициклистичко планинарском клубу ,,Змај са Радана“, Стонотениском клубу ,,Пуста Река“ припало је 350.000 динара, док је свота од 300.000 динара дата Шаховском клубу ,,Подгора“ , а износ од 106.500 динара додељен је Удружењу спортских риболоваца ,,Пуста Река“.