Турнир у малом фудбалу Косанчић 2012

У организацији Месне Заједнице  Косанчић, једне од највећих у општини Бојник,  одржан је традиционални, седми по реду, турнир у малом фудбалу  „Косанчић 2012“, на коме је учествовало 25 екипа у категорији петлића, пионира и сениора.

У категорији петлића победник је екипа Слободе из Доњег  Бријања, која је,  у финалу, била боља (4:3) од екипе Форнети из Бојника. У категорији пионира победник је екипа Форнети, која је, после пенала, (7:6) била боља од  Барселоне из Доњег Бријања.

У категорији сениора, у утакмици за треће место, састале су се  екипе „Саша“ из Шарлинца и „Милош“ из Доњег Бријања. Бољом игром, победила је ( 4:1)  екипа „Милош“ и заслужено освојила треће место на турниру.

У главној утакмици вечери састале су се екипе „Бојник“ из  Бојника и „Игор-Ике“ из Шарлинца . Бојничани су били бољи (5:3) и заслужено постали победници овогодишњег турнира.

Домаћин турнира је обезбедио награде за све категорије, пехаре за победнике , медаље, дипломе и новчане награде за сва четири места у категорији сениора.

Категорији сениора награде је уручио председник организационог одбора турнира Драган Живковић, а млађим категоријама Дејан  Давидовић.

За најбољег играча турнира проглашен је Немања Петровић из екипе „Бојник“, док је најбољи голман на турниру био Александар Михајловић из екипе „Саша“.