Пројекат “Жене из Бојника пословно повезане и оснажене“

ОГЛАС

Поштоване даме,

Позивамо Вас да учествујете у пројекту „Жене из Бојника пословно повезане и оснажене“, који је општими Бојник одобрен на конкурсу организације Уједињених нација за подршку жена – UN WOMEN.

Једна од активности на пројекту је подршка женама из Бојника које желе да промовишу своје производе које производе на сеоском домаћинству, као производе домаће производње и науче како да их промовишу на друштвеним мрежама. То могу бити разни производи зимнице, ручни рад, као и угоститењске услуге, које можете развијати у будућности.

У оквиру пројекта биће организоване радионице унапређења знања из области рада на промоцији призвода на друштвеним мрежама, организовано представљање ваших производа, као и посета сеоском домаћинству „Сунчев брег“ на обронцима планине Кукавице, које се успешно бави сеоским туризмом и пласира своје производе , произведене на имању.

Уколико сте заинтересоване за учешће у пројекту, молимо вас да се јавите Члановима пројектног тима : Саши Додићу 0631161884, Милошу Аранђеловићу 0638727419 и Милану Здравковићу 0637274636  и оставите своје податке: контакт телефон и кратку информацију о томе шта производите и које производе и услуге на сеоском домаћинству би желеле да промовишете.

Биће одабрано 10 кандидаткиња које ће добити подршку, а најбоње полазнице очекују вредне награде.

УНАПРЕД СЕ РАДУЈЕМО ЗАЈЕДНИЧКОМ РАДУ!!!

Овај оглас можете преузети у pdf формату:
  1. Жене из Бојника пословно повезане и оснажене