Давање у закуп објекта – зграде трговине – продавнице која се налази у Бојнику, у ул. Пусторечка бр. 19

О П Ш Т И Н А   Б О Ј Н И К
ОГЛАШАВА

ДАВАЊЕ У ЗАКУП НЕПОКРЕТНОСТИ
ПУТЕМ ПРИКУПЉАЊА ПИСМЕНИХ ПОНУДА

  1. ПРЕДМЕТ ДАВАЊА У ЗАКУП

Предмет огласа је давање у закуп објекта – зграде трговине – продавнице која се налази у Бојнику, у ул. Пусторечка бр. 19., изграђена на кат. парцели бр. 1770/4 у К.О. Бојник, уписана у лист непокретности бр. 148, број објекта 1, у површини од 16 m2, која је у друштвеној својини Друштвеног предузећа „Млинпек“ Бојник, са правом коришћења општине Бојник, на основу уговора о регулисању међусобних односа везаних за преузимање, чување и привремено коришћење непокретности и покретних ствари у државној својини – пренос непокретности и покретних ствари на привремено коришћење и чување закљученим са Републиком Србијом, коју заступа директор Републичке дирекције за имовину Братислав Пејковић бр. 464-1615/2011-02 од 02.11.2011. год. и анекса I уговора бр. 464-1615/2011-02 ид 16.11.2011. год.

  1. УСЛОВИ ДАВАЊА У ЗАКУП

Непокретност се даје у закуп на одређено време, на период од 2 (две) године, рачунајући од дана закључења уговора о закупу, односно до раскида уговора са Републичком дирекцијом за имовину Републике Србије.

Непoкретност ће бити дата у закуп по спроведеном поступку прикупљања писмених понуда, најповољнијем понуђачу, који ће бити изабран на основу висине понуђене закупнине.

Почетна, односно најнижа висина закупнине утврђена је на основу одлуке о одређивању почетне цене закупа непокретности у јавној својини општине Бојник („Сл. гласник града Лесковца“, бр. 48/21) и износи 0,70 € по m2 у динарској противвредности по средњем курсу Народне банке Србије на дан плаћања.

Непокретност која је предмет огласа даје се у закуп у постојећем – „виђеном“ стању уз могућност адаптације о трошку закупца, тако да се закупац потписом уговора о закупу одриче било каквих примедби по основу евентуалних материјалних недостатака на предметној непокретности.

Закупнина се плаћа у динарској противвредности по срдњем курсу €Народне банке Србије на дан уплате најкасније до 5-ог у месецу, за текући месец.

Непокретност се не може давати у подзакуп.

 ОГЛАС, у целости, можете преузети у pdf формату:

  1. ОГЛАС