Расписан тендер за реконструкција пута Лапотинце-Зелетово

Ових дана  почиње реконструкција пута у Лапотинцу. Вредност пројекта је преко 30 милиона динара, средства су обезбеђена заједничким улагањима општине Бојник и Министарства привреде, а биће реконструисан пут дужине од 2500м и ширине 5,20м од Зелетова до гробља у Лапотинцу .

Још у првом мандату док  сам био председник општине Бојник размишљали смо о реконструкцији тог путног правца али нисмо имали потребна средства за реализацију овог пројекта. Велико ми  је задовољство што ће још једна од већих месних заједница на нашој територији добити модеран и савремен пут. Саобраћајнице у Лапотинцу и Придворици биће на неки начин и обилазница Бојника а многим грађанима скратићемо пут до суседних села. Пут ће бити реконструисан у дужини од 2500 метара и биће  5,20 метара ширине – рекао је Председник општине Бојник, Небојша Ненадовић.

Министарство привреде данас је објавило тендер за извођење радова на реконструкцији саобраћајнице општинског пута, деоница од државног пута Р225 IIА до сеоског гробља у селу Лапотинце.