Председник Ловачког Савеза Србије у Бојнику

У Бојнику је  одржан радни састанак председника Ловачког савеза Србије, Братислава Ћирковића са новим руководском Ловачког удружења из Бојника.

После 15 година дошло је до промене у бојничком Ловачком удружењу. Из разлога што су били незадовољни радом председника удружења ловци су на ванредној Скупштини сменили Небојшу Радоњића са места председника Ловачког удружења и на његово место изабрали Ненада Денчића, док је за председника Скупштине изабран Ненад Јовановић, речено је на састанку ловаца.

,,Волео бих да сам вечерас овде другим поводом, а не поводом дешавања, у претходном периоду. Ловачки савез Србије помоћи ће вам у свим вашим активностима и да превазиђемо  све ово. Било које руководство не сме да има лични интерес, јер су дивљач и ловишта државна имовина, која је поверена ловачким удружењима и морамо се сви јако одговорно односити према дивљачи.Ловачко удружење Бојник имаће пуну подшку за развој ловства, биодиверзитета, дивљачи“, поручио је  Братислав Ћирковић председник Ловачког савеза Србије, и додао да у предходних 14 година није ништа лепо чуо о Ловачком удружењу Бојник.

Председник општине Бојник, Небојша Ненадовић поздравио је присутне и овом приликом обећао већа издвајања и возило за Ловачко удружење, као и нове просторије.

На састанку су ловци, који се ловом баве више од 30 година, изнели информацију да последњих година у ловишту има све мање зечева и фазана, што раније није био случај.

Братислав Ћирковић је први председник Ловачког савеза Србије који је дошао у Бојник и одржао састанак са ловцима.