Уручени уговори спортским клубовима и удружењима

У Бојнику, 28.01.2021.године,су уручени уговори о финансирању спортских организација, клубова и удружења.  Уговоре је представницима спортских организација свечано уручио Председни општине Бојник, Небојша Ненадовић. Укупна вредност ових 10 уговора је више од 18 милиона динара.

Присутнима се најпре обратио Милош Аранђелвић, Саветник за спорт у општини  Бојник. Ово је друга година да на овај начин финансирају клубове, клубови су поднели пројекте које је разматрала комисија. Ови уговори клубовима обезбеђују средства за функционисање у току 2021. године. Милош Аранђеловић је похвалио клубове због рада у специфичним условима али и истакао да Председник Небојша Ненадовић и Општина Бојник пружају спортистима и клубовима велику подршку.

Небојша Ненадовић је  истакао да су ове године реновиране просторије Ф.К.“Пуста Река“, Пич терен, али и плато испред спортске хале и још доста тога. Спортисти су амбасадори Бојника, они представљају Бојник како у земљи тако и у иностранству, рече Небојша Ненадовић и зато ће и даље имати подршку локалне самоуправе. У плану је набавка комби возила која би спортисти користили за одласке на такмичења, да подсетимо да су три Бојничка клуба прешла у виши ранг такмичења па ће се путовати даље на такмичења и утакмице. Ненадовић је пожелео спортистима да ове године буду бар за један поен бољи од претходне. Уговори су уручени Спортском Савезу општине Бојник, Ф.К.“Пуста Река“, Ж.О.К. „Пуста Река“, Карате клубу „Пуста Река“,  Кошаркашком клубу „Пуста Река“, Спортско боксерском удружењу „Пуста Река“, стонотениском клубу „Пуста Река“, планинарско-бициклистичком клубу „Змај са Радана“, шаховском клубу „Подгора“ и Удружењу спортских риболоваца „Пуста Река“.