У Бојнику је одржана 34. седница Скупштине.

Одборници су усвојили одлуку о приступању изради Пословника Скупштине општине Бојник и именовању комисије за израду нацрта Пословника, затим одлуку о накнадама за коришћење јавних површина и одлуку о прибављању непокретности у јавну својину непосредном погодбом бестеретним правним послом и формирању Комисије. 

На седници су усвојене и одлуке о образовању пројектног тима, о финансијској подршци породица са децом, затим је усвојен извештај о спровођењу мера пољопривредне политике и руралног развоја за 2018. годину, као и Програм подршке за спровођење пољопривредне политике и руралног развоја на подручју општине Бојник за 2019. годину.

Усвојени су Извештаји о раду Скупштине општине Бојник за 2018. годину, о извршењу буџета ОШ Станимир Вељковић Зеле у периоду од 01.01.2018. – 31.12.2018. године, затим Извештај о материјално-финансијском пословању ОШ Стојан Љубић у Косанчићу и финансијски извештај ПУ Ђука Динић за 2018. годину.

На овом скупштинском заседању разматрани су и усвојени Извештаји о раду за 2018. годину и то: Дома здравља,Народне библиотеке, Туристичке организације Бојник, Установе спортска хала, Установе дом културе и дата је сагласност на планове и програме рада за 2019. годину.

Именовани су управни одбори установа чији је оснивач општина и школски одбори основних школа на територији општине Бојник.