Почело 22. Бојничко лето

Традиционална манифестација Бојничко лето које се ове године одржава по 22. пут отворена је 24.07.2019. Ову манифестацију отворио је председник општине Небојша Ненадовић који је нагласио да је њен циљ забава и што бољи туристички пласман читавог Пусторечког краја.

Отварању ове манифестације претходио је дечији маскенбал који је у сарадњи са Туристичком организацијом Бојник приредила Предшколска установа ,,Ђука Динић,,. Малишани су носили маске које су биле инспирисане најчувенијим цртаним филмовима и њиховим омиљеним јунацима. Није се бирала најбоља маска већ су сви малишани учесници дефилеа на опште задовољство добили поклоне спонзора

На Бојничком лету наступио је  бојнички Трубачки оркестар Драгана Аметовића са традиционалним и модерним обрадама који је изазвао одушевљење публике .

Целовечерњи концерт одржао је и Тропико бенд који је певао своје, али и чувене поп и рок хитове домаће музике уз присуство великог броја публике свих генерација.

Организатори Бојничког лета су Туристичка организација Бојник и општина Бојник, а генерални покровитељ Министарство трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије.