Свечаним пријемом у Бојнику је обележен крај ове године

Свечаним пријемом у Бојнику је обележен крај ове године.Како је том приликом истакао председник Скупштине општине Дејан Стојановић ова година била година припрема за све оно што треба учинити како би Бојник био боље место за живот свих грађана у наредном периоду. Он је подвукао да ће се у Бојнику током 2020. године обезбедити услови за отварање нових радних места и долазак потенцијалних инвеститора, а као посебну прекретницу за даљи напредак Стојановић је означио изградњу Агробизис зоне у Косанчићу.

У свом обрачању председник општине Бојник Небојша Ненадовић је подвукао да се из године у годину у Бојнику подиже лествица за боље услове живота и рада, а то потврђују километри асфалтираних путева, постављене водоводне и канализационе мреже и уопште унапређење инфраструктуре.Такав тренд ће се наставити и у наредној 2020. години.

Овом свечаном пријему присуствовали су одборници локалног парламента, директори јавних предузећа и образовних и културних установа и други представници јавног живота места.

На крају овог скупа уручени су и новогодишњи пригодни поклони.