Клуб младих у Kацабаћу добио сто за стони тенис

Село Кацабаћ недавно је форрмирало Омладински клуб који броји око 50 чланова и који је од 20. јанара до сада реализовао многе акције. Како је казао одборник у Скупштини општине Бојник Далибор Љубеновић чланови и клуба младих и сви мештани су веома амбициозни и да се само заједничким снагама могу унапредити услови за живот и рад у сеоским срединама.

Председник општине Бојник Небојша Ненадовић нагласио је да је село Кацабаћ пример како се заједничким радом и ангажовањем могу остварити резултати у свим областима. Он је додао да посебно радује чињеница да су млади људи заинтересовани за даљи развој свог места, што су показали акцијама чишћења путева и сеоског гробља.

У име младих председник Клуба младих Миодраг Денић изразио је захвалност локалној самоуправи , а посебно председнку општине Небојши Ненадовићу на донацији и обећао да ће омладина села бити још пожртвованија када је у питању унапређење услова шивота и рада мештана Кацабаћа.

Посебно је био интересантан стонотениски меч који су одиграли председник општине Небојша Ненадовић и председник младих Миодраг Денић који је показао значај дружења и фер плеја.