У Горњем Бријању се завршава увођење воде за пиће

Преосталих седам домаћинстава у махали преко реке, у селу Горње Бријање, добијају воду за пиће из водовода. У току је завршна фаза увођења воде за пиће, а дужина деонице је око 200метара. Пре две године су Општина Бојник и ЕВРОПСКИ ПРОГРЕС, заједно, довели воду и тада је око 200 домова добило могућност за прикључак на водовод и здраву воду за пиће. Због пројекта, који је био из ранијег периода, када није било услова за постављање водоводне мреже преко реке, ова махала тада није могла да добије прикључак.Сада ће и ових неколико домаћинстава моћи да се прикључе на водовод.

Радове изводи ЈП“Водовод“ из Бојника. Цена прикључка по домаћинству ће бити око 30000 динара и покриће трошкове извођења радова. Почетак завршне фазе радова је обишло руководство општине Бојник. Небојша Ненадовић,

Председник општине, је изразио своје задовољство што ће процес увођења здраве воде за пиће у селу Горње Бријање овим бити заокружен. Сада ће и најудаљенија домаћинства имати могућност да се прикључе на водовод и имају здраву воду за пиће.