ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОЈНИК ДЕЈАН СТОЈАНОВИЋ ПОДНЕО НЕОПОЗИВУ ОСТАВКУ

За 42. седницу Скупштине општине на дневном реду су се нашла два питања и то Предлог одлуке о измени Одлуке о образовању пројектног тима и питања и предлози одборника. Након утврђивања потребног кворума присутнима се обратио председник Скупштине општине Дејан Стојановић који је на опште запрепашћење присутних поднео неопозиву оставку,  иако је ова седница била сазвана по хитном поступку. Након његовог изласка из сале биоскопа у којој се уз строго поштовање здравствених мера одржавала седница овај скуп напустили су и сви представници владајуће странке.Потпредседник Скупштине Драган Стојановић дао је десетоминитну паузу, а након тога констатовано је да се због недостатка кворуима седница не може наставити.

Стојановић је рекао да су разлози за оставку личне природе јер жели да у завршницу изборне кампање уђе као обичан грађанин , а не као председник Скупштине општине Бојник и да је то још на почетку свог мандата обећао одборницима.

Након заказане седнице СО Бојник одборници су се разишли, а очекивања свих су да ће на предстојећим изборима 21. јуна грађани дати коначан суд о њиховом раду.