Пионирски одбојкашки турнир „БОЈНИК 2020“

У Среду 24.06.2020.године, са почетком у 12 ч, одржан је Пионирски одбојкашки турнир у женској одбојци у Спортској хали у Бојнику. Турнир се организује по други пут. Учествовале су 3 екипе. Поред  домаћина Ж.О.К.“Пуста Река“ из Бојника учествовали су и Ж.О.К.“Топличанин 2002″ из Прокупља и Ж.О.К. „Панда“ из Врања. Све три екипе играју у другој лиги.

Прву утакмицу су играли Ж.О.К.“Топличанин 2002″ и Ж.О.К. „Панда“ и завршила се победом Прокупчанки резултатом 3:2 у сетовима. Другу  утакмицу је играла екипа домаћина  Ж.О.К.“Пуста Река“ са пораженом екипом из прве утакмице, екипом Ж.О.К. „Панда“ из Врања.  Победиле су одбојкашице „Пусте Реке“ резултатом  3:0 у сетовима.  Финална утакмица је одиграна између одбојкашица   Ж.О.К.“Пуста Река“ и Ж.О.К.“Топличанин 2002″. У финалу је победио домаћи тим резултатом 3:0 у сетовима, као и у претходној утакмици. По завршетку такмичења најбољима су уручени пехари, захвалнице и симболичне награде.
  1. Ж.О.К.“Пуста Река“ Бојник
  2. Ж.О.К.“Топличанин 2002″ Прокупље
  3. Ж.О.К. „Панда“ Врање
Проглашени су и најбољи играчи по категоријама Најбољи либеро Тина Миленковић Најбољи техничар Милица Лукић Најбољи средњи блокер  Неда Стојановић Најбољи сервер Дуња Ђорђевић Најбољи смечер Теодора Стојановић Најбољи примач Јана Јовановић Најбољи средњак  Мила Петровић Најмлађи играч  Јана Михајловић По завршетку утакмица такмичари су прешли у новоотворени, спортски, кафе бар где су проглашени победници и уручени пехари,захвалнице и поклони. Такмичарке су послужене соковима и колачима.