Извучени парови Летње лиге 2020 – Прво коло у Суботу

„Летња Лига 2020“ у малом фудбалу почиње у Суботу, на терену у Ђинђуши. На терену за мале спортове у селу Ђинђуша , у Суботу у 19,30 часова је свечано отаврање летње лиге, а од 20,00 почиње прва утакмица, коју играју ветерани  Водовод- О.Ш. Станимир Вељковић Зеле.

У просторијама Спортског савеза, у Спортској хали, извучени су парови за категорију сениора. Утакмице се играју викендом, субота и недеља,  5 кола и средином недеље, среда и четвртак,  3 међу кола, тако да ћемо у малом фудбалу уживати све до почетка Августа  месеца. На такмичењу учествује 10 екипа сениора, 6 екипа ветерана,и  по 4 екипа пионира и петлића. Екипе петлића је могуће пријављивати и надаље. Играће се на укупно 8  терена, у 8 различитих месних заједница и то у Ђинђуши, Придворици, Доњем Коњувцу, Лапотинцу, Стубли, Кацабаћу, Косанчићу и самом Бојнику. Организатор такмичења је Спортски Савез, а генерални покровитељ је Општина Бојник.

Редослед  терена на којим се игра се још увек не зна, осим да је отварање у Ђинђуши. Такмичење је организовано  тако да се свако коло сели на други терен, у другу Месну заједницу. Терени ће бити припренљени, обележени, трава покошена, проверене и поправљене ограде и осветљење и слично. Прошле године, у оквиру овакве акције, постављана су осветљења и ограде на неким теренима, а ове године је изграђен  терен у Кацабаћу и ово ће бити прво такмичеље на њему.

По речима Милоша Аранђеловића и Дејана Арсића, циљ овог такмичења је пре свега  дружење свих љубитеља спорта, младих, старих, мештана, гостију … да се у дуге летње вечери људи окупе и забаве. Наравно победници по категоријама, као прошле године, добијају награде, пехаре и дипломе.У категорији сениора награде су, за прво место 12000, за друго 7000 и треће 5000 динара, пионири и петлићи  добијају по нешто од спортске опреме, а ветерани финалисти ручак или вечеру у кафани.

Сениори су подељени у две групе.

Група А: 

  1. Арса Коп
  2. Косанчић
  3. Стубла млади
  4. Елевен Бојник
  5. Шашава дружина

Група Б:

  1. Стубла
  2. Доње Коњувце
  3. Ђинђуша
  4. Лапотинце
  5. Фото Додић

 

ЂИНЂУША

Распоред утакмица 1. кола

04.07.2020

(20:00) ветерани   Водовод – О.Ш. СТАНИМИР ВЕЉКОВИЋ ЗЕЛЕ

(21:00) Ђинђуша – Лапотинце

(22:00) Стубла – Доње Коњувце

 

05.07.2020

(20:00) пионири Кафана код Кооперативца – Пуста Река Бојник

(21:00) Арса коп –  Косанчић

(22:00) Стубла млади- Елевен Бојник