ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА МЕДИЈСКИМ КУЋАМА

Председник општине Бојник, Небојша Ненадовић је свечано  потписао уговоре о суфинансирању медијских пројеката са власницима и представницима медијских кућа .

Ове године ће Општина Бојник финансијски подржати 8 пројеката од 18 пристиглих на конкурсу у области јавног информисања. Пројекте ће подржати са 2 000 000 динара, колико је опредељено  буџетом. Износ је исти као и претходне године а за следећу годину ће настојати да буџетом предвиђена  сума за суфинансирање медијских пројеката буде већа.
Небојша Ненадовић, Председник општине Бојник, је нагласио  значај медија у информисању  грађана и стварању што потпуније слике и позитивног имиџа Бојника у јавности. Један од пројеката одобрених од стране комисије и подржаних од општине је пројекат Југмедије из Лесковца.  Милица Ивановић власник  и уредник  ове медијске куће нам је изнела свој став и своја искуства са суфинансирањем медијских пројеката.  Како госпођа Ивановић истиче Град Лесковац и општина Бојник могу бити примери добре праксе. Буџетом предвиђених 2 000 000 динара  Бојник је добро распоредио и највише добијају они који јесу највише присутни у Бојнику. Наглашава да ова два милиона општина Бојник успе да расподели  скоро свим медијима у Јабланичком округу и ван округа , што посебно радује, јер се не треба  стављати у локалне оквире.