ОПШТИНЕ БОЈНИК И СТАРА ПАЗОВА НАЈАВЉУЈУ САРАДЊУ

Општина Бојник изградила је и опремила Индустријску зону и сада вредно ради на довођењу инвеститора који ће омогућити запошљавање и даљи економски развој пусторечког краја.

Како каже Ненадовић , ова зона запослиће између 300 и 500 радника. Залагање за изградњу и опремање ове зоне препознато је од Владе Србије и свих економских и медијских утицајних фактора који дају подршку, а то се најбоље види кроз признање Оскар године које је припало првом човеку ове општине Небојши Ненадовићу.

Ова церемонија била је прилика да се сусретну председник Ненадовић и председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић који је такође добитник овог престижног признања.

У сусрету два председника и телевизијских екипа две општине успостављен је мост пријатељства и договорена сарадња на свим пољима.

Ненадовић истиче да искуства Старе Пазове која има чак 4 опремљене Индустријске зоне могу итекако послужити као пример Бојнику.

Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова изразио је спремност да се ангажује и саветодавно и пријатељски како би помогао Бојнику.

У сусрету два председника констатовано је и то да општина Бојник има перспективу развоја планинског туризма, а ми смо кроз шалу рекли да становници Панонске низије могу доћи и уживати на врху и падинама Радана, што су они веома озбиљно схватили и прихватили.