ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОЈНИК ДОБИО ПРИЗНАЊЕ ПРВИ ОСКАР СРБИЈЕ

На свечаној церемонији Први Оскар Србије, која је синоћ одржана у Кристалној дворани хотела Hyatt Regency у Београду, међу почасним познатим личностима, које су примиле награде, нашао се и први човек општине Бојник Небојша Ненадовић.

Председник је ово значајно признање добио за лични допринос у развоју општине Бојник, укупне инфраструктуре и бољег живота грађана. Посебно је похвалио своје сараднике за ангажовање и тимски рад око изградње и опремања Индустријске зоне у Косанчићу где је међу 90 локалних самоуправа из читаве земље ова општина добила поверење ЕУ ПРО уз финансијско улогање од преко милион евра.

Овом приликом, Ненадовић је изјавио да је за време свог мандата општина Бојник смањила незапосленост кроз разне програме, унапредила инфраструктуру реконструкцијом путева и до најудаљенијих села, довођењем уличне расвете, канализационе мреже, унапређењем пољопривреде и настојањима да се у подраданском подручју развије туризам. У том контексту од непроценљиве вредности ће бити изградња пута преко Радан планине којим ће се повезати Јабланички, Топлички и Нишавски октруг. Посебну захвалност Ненадовић је упутио председнику Србије Александру Вучићу који је разумео потребе општиине и обећао свесрдну подршку коју је и испунио.

Планови за наредне године јесу даље улагање у путну инфраструктуру као и побољшање квалитета живота мештана општине поручио је Ненадовић и подвукао да ће без обзира на породичну трагедију и смрт брата наставити да ради истим темпом јер је визија развоја овог краја његов приоритет свих приоритета.