Бојничко Лето – Друго вече

Амадеус је један наших најпопуларнијих бендова који има велике хитове и приређује спектакуларне наступе.

Неколико хиљада људи синоћ у центру Бојника уживало је у хитовима овог бенда и са њима у глас певало сваку песму.

Концерт су отворили песмом ,,Моја земља”, затим су се ређали хитови од самог почетка њихове каријере па све до данас.Чланови бенда приредили су окупљенима два сата врхунске забаве.

На почетку  концерта, Бојан Тасић Џаја се у име ове групе захвалио председнику општине Бојник и Туристичкој организацији на позиву да буду гости на овогодишњем Бојничком лету.

,,Вечерас слободно можемо рећи да смо у нашем крају, јер поред Бојничана, у публици су и  људи из Лесковца, Лебана,Медвеђе,Ниша, једна јужна Србија у малом вечерас је у Бојнику.Лепо је видети вас све вечерас овде и хвала вам на томе“, казао је Бојан Тасић Џаја.

Први човек општине Бојник Небојша Ненадовић синоћ је и званично отворио 21. ,,Бојничко лето”.Он је  поручио грађанима да сигурно долазе бољи дани и да се ускоро очекује отварање нових радних места.

У оквиру друге вечери Бојничког лета одржан је традиционални дечији маскенбал на коме је учествовало 106 малишана,  и ове године жири је донео одлуку да су све маске подједнако добре и сви учесници су добили пригодне поклоне.

Затим су се публици представили Карате клуб ,,Пуста река”,плесна група ,,Степ бy степ” и мажореткиње.

Ове године Бојничко лето подржано је и од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација са 400.000 динара.