ЈКП ,,Јединство“ из Бојника добило возило за хватање паса и нове контејнере

Захваљујући локалном руководству општине Бојник на челу са председником Небојшом Ненадовићем ЈКП ,,Јединство“  добило је возило које ће превасходно служити за хватање изгубљених и напуштених паса луталица и њихово транспортовање до прихватилишта у Власотинцу .

,,Возило је купљено путем јавне лицитације, а општина Бојник  је за куповину овог возила издвојила средства у износу од 644.000 динара са ПДВ-ом“ , казао је в.д. директора ЈКП „Јединство“ Бојник Борисав Илић.

Такође средствима које је издвојила локална самоуправа ми смо набавили и 38 нових контејнера за прикупљање отпада у Бојнику и Драговцу, а у плану је и да ову делатност проширимо и на остале месне заједнице. Вредност једног  контејнера са траснпортом је око 26.000 динара“ , истакао је в.д. директора ЈКП „Јединство“  Борисав Илић.

Да све месне заједнице на територији општине Бојник добију контејнере потребно је набавити још 250 до 300 контејнера.Покушаћемо наредне године, јер је реч о великим средствима, да путем донација и сопственим средствима набавимо још контејнера рекао је Илић.