УРЕЂЕЊЕ ПЛАТОА ИСПРЕД ХАЛЕ СПОРТОВА У БОЈНИКУ СЕ ОДВИЈА ПЛАНИРАНОМ ДИНАМИКОМ

Уређење платоа испред Хале спортова у Бојнику одвија се планираном динамиком, каже председник општине Небојша Ненадовић. Ненадовић подвлачи да се овај пројекат  реализује у оквиру прекограничне сарадње са Бугарском, а његова вредност је 262 хлљаде евра. Мада је рок за завршетак радова годину дана, извођач фирма 5Д из Врања ће интензивирати активности.

Како истиче председник општине Небојша Ненадовић  са завршетком платоа код Хале спортова створиће се једна модерна зона јер ће се повезати и са Аутобуском станицом, а у плану је и изградња новог моста, тако да ће све ово представљати јединствену архитектонску и урбану целину.

Он напомиње да је задовољан и првим пројектом који је реализован у оквиру прекограничне сарадње са Бугарском који је подразумевао изградњу пута дужине 3060 метара од Цркве до Циглане у Придворици.

02

Ненадовић закључује да ће Бојник оживети у потпуности са завршетком Агроиндустријске зоне и пута преко Радана чиме ће се ова општина повезати са осталим местима Јабланичког и Топличког округа.