У ХАЛИ СПОРТОВА ОТВОРЕН КАФЕ БАР РЕСТОРАН

Свечаним пресецањем врпце овај кафе бар отворио је председник општине Небојша Ненадовић који је нагласио да је улагање у образовање, спорт и здраве стилове живота приоритетни задатак локалне смоуправе.

Он је додао да ће овај кутак бити намењен не само спортистима, већ и њиховим родитељима и гостима који долазе на спортске манифестације у Бојник.

Ненадовић је подвукао да је локална смоуправа видела важност спорта, а то потврђује и чињеница да је за ову област за 2020. годину опредељено око 20 милиона динара.

У опремање овог простора који се простире на око 70 квадратних метара уложено је око 500.000 динара, казао је Дејан Станојевић, директор Спортске хале у Бојнику, а није изостало и ангажовање и рад свих запослених у овој спортској установи.

На отварању овог кафе бар ресторана били су представници јавног и политичког живота града.

Како је најавио Ненадовић у Бојнику грађане, а и њихове госте очекују током лета бројне манифестације почев од традиционалног Турнира, односно Лиге у малом фудбалу, до Бојничког лета које ће обележити бројни наступи најеминентнијих музичара Србије и региона.