Општини Бојник 1,9 милион динара за адресне таблице

Министарство државне управе и локалне самоуправе Републике Србије  потписало је уговор о додели наменских средстава за финансирање адресних таблица и бројева са јединицама локалних самоуправа које су успешно спровеле именовање улица у оквиру процеса ажурирања адресног регистра.

Општини Бојник  су за потребе набавке таблица улица и кућних бројева додељена средства у износу од 1,9 милиона динара. Рок до када се треба извршити набавка таблица улица и кућних бројева је 31. март 2020. године.

Испред општине Бојник, Уговор о додели наменских средстава за финансирање адресних таблица потписао је председник општине, Небојша Ненадовић, који наглашава да је овај посао урађен у року и веома успешно и да ће свако насељено место добити табле и бројеве.

Како истиче Ненадовић, ове промене неће ићи на терет  грађана јер они неће сносити трошкове за табле улица и бројеве кућа , али и неће бити у обавези да уносе ове промене, одмах, у лична документа.

Обележавање улица и бројева кућа у свим насељеним местима олакшаће, како поштански, тако и сваки други контакт са становницима општине Бојник.