ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗГРАДЊИ АНЕКСА ДОМА КУЛТУРЕ У БОЈНИКУ

Вредност уговора о изградњи анекса Дома културе у Бојнику је 8,5 милиона динара, од тога Министарсвтво културе определиће 7 милиона, а локална самоуправа остатак новца  из свог буџета.

Како је казао начелник Општинске управе у Бојнику Небојша Станковић ови радови биће завршени у року од 90 дана, а за почетак приступиће се грубим радовма и постављању електричне инсталације.Изградњом овог Анекса добиће се изложбен простор, гардеробе за глумце и други пратећи садржаји.

Како истиче Станковић овим простором у знатној мери унапредиће се услови за рад ове културне установе. Најкасније за 7 дана извођач радова Инвест градња из Лесковца започеће посао, а са његовим завршетком добиће се корисна површина од око 200 квадрата, подвлачи Станковић.

Он додаје да је градња Дома културе започета пре 90-тих година прошлог века и то у неколико фаза, а да ће овом инвестицијом бити заокружена читава целина.

Изградњом Анекса Дома културе у знатној мери ће бити обогаћени и културни садржаји у Бојнику, али и решен проблем грејања што ће допринети континуираном извођењу свих манифестација закључује Станковић.