ОПШТИНСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У БОЈНИКУ ЈЕ ДАНАС ПРВИ У ЈУЖНОЈ СРБИЈИ ПРЕДАО ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ И ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ КОЈИ ЋЕ БИТИ ОДРЖАНИ 26. АПРИЛА

Носилац листе коју у потпуности чине чланови СНС-а је актуелни председник општине Небојша Ненадовић . На листи је укупно заступљено 40 одсто припадница нежнијег пола , а како је истакао Ненадовић ,, водило се рачуна да на њој буду и особе свих степена образовања,, .

Он је додао,, да је такође скоро 40 процената младих и нових људи. ,,Ову листу подржао је велики број грађана својим потписима  и то локалну 270 њих, од 200 колико је било потребно, док је потписе за парламентарну листу дао 251, од 100 грађана колико је било тражено,,.

На листи је 27 кандидата за локалне одборнике , што значи да је она потпуна подвукао је Ненадовић. Он је уједно пожелео и срећан рођендан председнику Србије Александру Вучићу и поручио ,, да само политка коју он води може водити ка просперитету, како Србије, тако и Бојника,,.

Прилком предаје листе присутан је био велики број чланова СНС-а , као и гражана који су на овај начин подржали Општински одбор СНС-а и актуелног председника општине Бојник Небојшу Ненадовића.